Ekipa SRU “Živim sport” Slavonski Brod osvojila 8. Međunarodni odbojkaški turnir u organizaciji SRU Papuk Velika

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu, 17. 06. 2023. od 9,00 do 19,00 sati održan je 8. Međunarodni odbojkaški turnir u organizaciji SRU Papuk Velika pod nazivom “Žene u najboljim godinama”.

Nastupilo je 8 ženskih rekreativnih ekipa, a prvo mjesto osvojila je Sportsko rekreativna udruga “Živim sport” iz Slavonskog Broda koja je u finalu bila bolja od ekipe ROU “Srcem za odbojku” iz Tuzle. Treće mjesto osvojila je ekipa “Legice” Osijek, a četvrto Nova Gradiška.

Još su sudjelovale ekipe SRU Papuk Velika, K ROL Split, Top sport Vukovar i Victoria Vukovar. Turnir je otvorio pročelnik općine Velika Valentin Raguž, a nazočan je bio i glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović.

Istog dana u organizaciji SRU Papuk Velika održan je i muški međunarodni turnir pod nazivom “Muškarci u najboljim godinama”. Nastupile su 4 ekipe koje su također bile na otvorenju u Požegi, a svoje natjecanje su imale u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Velikoj. 

Prvo mjesto osvojila je ekipa Lege Osijek, drugo ROU “Srcem za odbojku” Tuzla, treće “Ostat ću mlad” Slavonski Brod, a četvrto K ROL Split. 

Dodjela medalja i zahvalnica bila je na kraju oba turnira u Domu u Radovancima gdje su ekipe nastavile druženje uz večeru i svirce, a pridružio im se i načelnik općine Velika Robert Hofman. 

SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika
SRU Papuk Velika