Luka Samaržija novo pojačanje NK Papuk

Nakon povratka Josipa Solića, još jedan igrač se vraća u naš klub a to je odlični veznjak Luka Samaržija. Nakon nekoliko godina boravka u nogometnom klubu Kutjevo, Luka je prihvatio poziv i vratio se u naš klub pomoći u borbi za ostanak u MŽNL. Luka je mladi igrač sa iskustvom igranja u 3. HNL i sigurno će biti veliko pojačanje za našu momčad. Luksove igračke kvalitete su neosporne, krasi ga odličan pregled igra, “fini” zadnji pas, te velika borba i nesebičnost. Luka, dobro došao natrag!
Iako klubovi u ovom prijelaznom roku nisu dužni dati papire za igrače, nogometni klub je odlučio dati papire za Luku na čemu smo im iznimno zahvalni. Također, zahvalni smo i NK Slavonija Požega što su nam dali istupnicu za Josipa Solića!
Ovim dolaskom za naš klub nije završen prijelazni rok, budući da želimo dovesti još neka pojačanja, no o tome kada i ukoliko se dogodi, upravo iz ovih razloga navedenih ranije.
Nakon dovođenja Josipa Solića, Luke Samaržije, Davora Banovića, te povratka Ivana Raguža i dolaska trenera Dalibora Banovića, već sada možemo reći da ulazimo snažniji u proljetni dio prvenstva!